Dongguan Huangyao Machinery CO,. Ltd

Nieuws

Hoe kies en koop randband
Tijd vrijgeven: 2020-10-12 16:45:10  Hits: 22

Hoe te kiezen en te kopen randband van edgebande machine


Eén.Kijk naar de oppervlaktekwaliteit van de rand banding.Het oppervlak van de randbandstrook moet glad zijn en niet ruw, geen bellen, geen strepen en matige gloss.

Twee.Kijk of het plat is.Controleer of het onderste oppervlak van de rand vlak is en de dikte gelijk is.Als de dikte niet uniform is, kan er een kloof tussen de rand en de houten plaat, die het uiterlijk zal be ïnvloeden.

Drie.Kijk naar de elastische kracht.Hoge sterkte betekent een goede slijtvastheid van de rand banding, maar te hoge sterkte zal leiden tot de toename van de verwerkingsmoeilijkheden.Bij de eigenlijke productie kan de handbrandbandmachine een licht zacht punt kiezen, en de automatische randbandmachine kan een licht hard punt gebruiken.

Vier.Kijk naar de kleur.Buig de randband om te zien of het oppervlak van de randband serieus wit is.Als het ernstig is, betekent het dat het gehalte aan calciumcarbonaat in de randband te hoog is, wat erop wijst dat de kwaliteit van de randband slecht is.

Vijf.Ruik eens.Als de smaak sterk is, betekent het dat de kwaliteit van de grondstoffen gebruikt bij de productie slecht is.  

voorgaand: Kantenband - EVA en PUR

volgende: Onze best-selling machine